Soupe de haricots blancs, jambon et persillade

Soupe de haricots blancs, jambon et persillade

4.6 106 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions

Składniki

  • d'huile d'olive
    30 g
  • de pain de la veille, en cubes
    50 g
  • gousse d'ail pelée et coupée en deux
    1
  • de persil frais
    10 g
  • de haricots blancs en boîte rincés et égouttés (1 petite boîte)
    400 g
  • d'eau
    400 g
  • de bouillon de volaille
    1 cube
  • de jambon épaisse (150 g) en dés
    1 tranche

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 275 kcal / 1153 kJ
Białko 19 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 24 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...