Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 75 g de noisettes
- 1000 g d'eau
- 250 g de courge butternut, coupée en petits cubes
- 2 oignons frais, pelés et coupés en morceaux
- 250 g de pâtes sèches, type pipe rigate
- 200 g de lardons fumés
- 8 feuilles de sauge fraîche
- 250 g de crème liquide entière
- du sel
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2960 kJ / 708 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 52 g
- Tłuszcz
- 45 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
One pot pasta pancetta, crème, noix, ciboulette
20 min
One pot pasta aux lardons, courge et romarin
35 Min
Fettucines aux carottes et crème au brie
30min
Quinotto de potimarron et graines de courge
35 Min
Fettucine vegan au chou-fleur
1h
Risotto à la butternut et aux amandes
35 Min
One pot pasta brocolis-amandes
50min
Gratin de quinoa et petits pois à la ricotta
1 godz. 5 min
Quiche épaisse carotte-panais-noisettes
1h 30min
Risotto méditerranéen à l'orge
55min
Risotto aux céréales gourmandes
30min
Risotto au potiron
35 Min