Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 75 g de noisettes
- 1000 g d'eau
- 250 g de courge butternut, coupée en petits cubes
- 2 oignons frais, pelés et coupés en morceaux
- 250 g de pâtes sèches, type pipe rigate
- 200 g de lardons fumés
- 8 feuilles de sauge fraîche
- 250 g de crème liquide entière
- du sel
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2960 kJ / 708 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 52 g
- Tłuszcz
- 45 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto au poireau et à la pancetta
35 Min
Risotto au potiron
35 Min
Risotto méditerranéen à l'orge
55 dk
One pot pasta aux lardons, courge et romarin
35 Min
Conchiglie au potiron
40 dk
Risotto aux céréales gourmandes
30 dk
Risotto à la butternut et aux amandes
35 Min
Fettucines aux carottes et crème au brie
30 dk
Penne aux dés de potiron et de jambon cru
20 Min
Penne à la pancetta, brocoli et citron
45 Min
One pot pasta pancetta, crème, noix, ciboulette
20 Min
Orecchiette, courgettes, tomates et pois chiches
40 dk