Urządzenia i Akcesoria
Sauce feta-yaourt
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
125 g de yaourt à la grecque
-
½ bouquet de coriandre fraîche
-
100 g de feta coupée en dés
-
½ de citron jaune non traité zeste et jus
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
315 kJ /
76 kcal
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dip de feta et de poivron (ktipiti grec)
20 min
Keftas sauce yaourt et menthe, taboulé libanais
1 godz.
Guacamole
5 min
Pesto tomates séchées, noix de cajou et parmesan
15 min
Tzatziki
15 min
Tzatziki
3 godz. 5 min
Tartine avocat-feta
25 min
Tartinade pimentée de haricots rouges
10 min
Tartine de caviar d'aubergine aux figues et comté
45 min
Pesto de roquette, pistache et safran
15 min
Marinade yaourt-épices
10 min
Sauce crémeuse aux herbes
10 min