Baked beans (Haricots blancs à la tomate)
TM5 TM6

Baked beans (Haricots blancs à la tomate)

4.3 (34 oceny)

Składniki

  • 120 g d'oignons, coupés en quatre
  • 1 gousse d'ail
  • 30 g d'huile d'olive
  • 1 c. à café de paprika fumé, moulu
    lub 1 c. à café de paprika doux en poudre
  • 40 g de mélasse
  • 1 c. à soupe de sauce Worcestershire (opcjonalnie)
  • 1 c. à café de moutarde
  • 500 g de tomates concassées en conserve
  • 550 g de haricots borlotti, en conserve, égouttés (poids net égoutté)
  • 1 c. à café de sel

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
754.7 kJ / 179.5 kcal
Białko
7.3 g
Węglowodany
24.3 g
Tłuszcz
5.7 g
Błonnik
5.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy