
Urządzenia i Akcesoria
Piccole lemon meringue pie
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
6 pezzi
Składniki
Pasta frolla
-
di zucchero60 g
-
burro q.b.
-
farina tipo 00 q.b.
-
uovo1
-
di sale1 pizzico
Crema al limone
-
di zucchero200 g
-
di scorza di limone (senza la parte bianca)10 g
-
uova grandi3
-
di succo di limone spremuto fresco e filtrato120 g
-
di burro100 g
-
di gelatina in fogli ammollata in acqua fredda per 10 minuti e poi strizzata4 g
Meringa
-
di zucchero110 g
-
di acqua30 g
-
albumi3
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
771 kcal /
3226 kJ
Białko
12.1 g
Tłuszcz
35.8 g
Węglowodany
100.2 g
Błonnik
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Dolce effetto
60 Przepisów
Włochy
Włochy