Urządzenia i Akcesoria
Baci di meringa ai mirtilli
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 3 godz. 30 min
25 pezzi
Składniki
Meringa
-
360 g zucchero
-
120 g di albumi
Crema al burro ai mirtilli
-
80 g di mirtilli lavati
-
1 cucchiaio di acqua
-
15 g zucchero
-
70 g di burro morbido a pezzi
-
15 g zucchero a velo
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
0.7 g
Kalorie
339 kJ /
81 kcal
Tłuszcz
2.3 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
15.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mirtillo di bosco
5 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Coppette biscotto
20min
Meringhe
2h
Nidi pasquali all'albicocca
1h 30min
Meringata alle fragole
2h
Danish layer cake
4h
Torta Sacher bianca
2h 15min
Pesche al forno ricoperte di meringa
45min
Éclaires al cioccolato
4h 50min
Éclair all'arancia
7h
Tartellette alla frutta fresca
7h 5min
Bignè al tiramisù
4h
Krapfen ripieni alla confettura di albicocche
2h 30min