Urządzenia i Akcesoria
Pesche al forno ricoperte di meringa
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni
Składniki
Pesche al forno
-
4 pesche mature, denocciolate, a metà
-
50 g di mandorle
-
25 g zucchero
Meringhe
-
3 albumi
-
140 g di zucchero semolato
-
1 pizzico di sale
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
7 g
Kalorie
1253 kJ /
299 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dolci del buonumore
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Sorbetto della passione veloce
15 min
Crema per albicocche ripiene
30 min
Semifreddo alle castagne
12 godz. 15 min
Pavlova
2 godz. 45 min
New York cheesecake allo skyr (senza glutine)
7 godz. 30 min
Pesche a cottura lenta gratinate al cioccolato e amaretto
2 godz. 30 min
Meringhe
2 godz.
Piccole lemon meringue pie
2 godz. 35 min
Trifle ai lamponi
2 godz. 30 min
Meringhe affogate
40 min
Zabaione allo spumante
15 min
Crema allo yogurt e gelatina ai cachi
2 godz. 30 min