Pesche al forno ricoperte di meringa
TM5 TM6

Pesche al forno ricoperte di meringa

3.7 (6 ocen)

Składniki

Pesche al forno

  • 4 pesche mature, denocciolate, a metà
  • 50 g di mandorle
  • 25 g di zucchero

Meringhe

  • 3 albumi
  • 140 g di zucchero semolato
  • 1 pizzico di sale

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1253 kJ / 299 kcal
Białko
7 g
Węglowodany
51 g
Tłuszcz
7 g
Błonnik
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy