Urządzenia i Akcesoria
Pesche al forno ricoperte di meringa
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni
Składniki
Pesche al forno
-
4 pesche mature, denocciolate, a metà
-
50 g di mandorle
-
25 g zucchero
Meringhe
-
3 albumi
-
140 g di zucchero semolato
-
1 pizzico di sale
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
7 g
Kalorie
1253 kJ /
299 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dolci del buonumore
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Terrina di maiale e pollo al foie gras con chutney di fichi al Porto
10 godz. 30 min
Bavarese al frutto della passione
3 godz.
Gelato Gin e lavanda
14 godz. 35 min
Nel giardino zen
1 godz. 30 min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 min
Tiramisù allo zabaione
7 godz.
Galette des rois alle mele caramellate
3 godz.
Piccolo semifreddo alla banana e toffee
2 godz.
Martin sec al Barolo
4 godz. 30 min
Avocado cheesecake
3 godz. 30 min
Lemon curd (di Luca Montersino)
25 min
Fonduta
8 godz. 20 min