Urządzenia i Akcesoria
Pesche al forno ricoperte di meringa
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni
Składniki
Pesche al forno
-
4 pesche mature, denocciolate, a metà
-
50 g di mandorle
-
25 g zucchero
Meringhe
-
3 albumi
-
140 g di zucchero semolato
-
1 pizzico di sale
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
7 g
Kalorie
1253 kJ /
299 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dolci del buonumore
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Mousse di cioccolato all'aquafaba
3 godz. 30 min
Crème caramel (TM6)
4 godz.
Crème caramel
3 godz. 45 min
Albumi montati a neve
5 min
Zabaione
15 min
Mousse al caramello salato
5 godz. 30 min
Bignè con pere e caramello al burro salato
5 godz. 30 min
Budino cioccolato e amaretti
2 godz. 55 min
Torta meringata al limone con glassatura veloce
3 godz. 15 min
Tarte brownies all'arancia di Luca Montersino
2 godz. 30 min
Cheesecake polacca
1 godz. 30 min
Cioccolata calda alla vaniglia
15 min