Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pesche al forno
- 4 pesche mature, denocciolate, a metà
- 50 g di mandorle
- 25 g di zucchero
Meringhe
- 3 albumi
- 140 g di zucchero semolato
- 1 pizzico di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1253 kJ / 299 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 51 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tiramisù allo zabaione
7 Std.
Fonduta
8 Std. 20 Min
Crostata al frutto della passione e vaniglia
23h
Panna cotta al pistacchio e salsa al cioccolato bianco
4sa 20 dk
Dolce danese di mele
50 Min
Cheesecake delle feste
4h 30min
Baci di meringa ai mirtilli
3 godz. 30 min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3 godz. 30 min
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2 Std. 25 Min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20 min
Panna cotta ai mirtilli
6h 30min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 min