Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di farina bianca
- 100 g di zucchero a velo
- 1 cucchiaino di zucchero vanigliato
- 100 g di burro, a temperatura ambiente
- 3 albumi d'uovo
- 1 pizzico di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 131 kJ / 21 kcal
- Białko
- 0.47 g
- Węglowodany
- 3.54 g
- Tłuszcz
- 1.69 g
- Błonnik
- 0.07 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brezel (Cialde croccanti)
2h 30 min
Delizia al cioccolato
40min
Crema pasticcera
15 Min
Grissini stirati
Brak ocen
Pasta choux
2h
Pasta di zucchero
1h 10 min
Crema Thermomix®
45min
New York cheesecake
6h 30min
Vitello tonnato
25h 30min
Pasta frolla
1 godz. 50 min
Crema gianduia
15 Min
Budini al cocco al vapore
Brak ocen