Urządzenia i Akcesoria
Gelatina di mele
Przygotowanie 1 godz. 30 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
1 vasetto
Składniki
-
1500 g di mele
-
1 limone pelato a vivo e in quarti
-
700 g di acqua
-
350 g di zucchero
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 vasetto
Białko
1 g
Kalorie
6505 kJ /
1556 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
384 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Natura sottovetro
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Cioccolata calda al caffè
15 min
Confettura ai petali di rosa
45 min
Sciroppo di fichi
1 godz. 30 min
Formaggio fresco
9 godz. 45 min
Caciotta fresca piccante
8 godz.
Confettura estiva
55 min
Composta di mandarini con sciroppo d'acero (a ridotto contenuto di zuccheri)
1 godz. 30 min
Composta di albicocche e carote all'arancia (a ridotto contenuto di zuccheri)
1 godz. 45 min
Pesche sciroppate
721 godz. 20 min
Concentrato di pomodoro
10 min
Confettura di cachi
55 min
Marmellata di arance rosse e peperoncino
1 godz. 20 min