Confettura di albicocche all'arancia e mandorle

Confettura di albicocche all'arancia e mandorle

4.8 6 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
6 vasetti

Składniki

  • di albicocche denocciolate (circa 1000 g peso lordo)
    800 g
  • arancia preferibilmente biologica, solo la scorza
    ½
  • limone preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
    ½
  • di zucchero
    640 g
  • di gelificante 1:1
    35 g
  • di mandorle a lamelle
    50 g

Wartości odżywcze na 1 vasetto

Kalorie 535 kcal / 2271 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 122 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...