
Urządzenia i Akcesoria
Confettura di albicocche all'arancia e mandorle
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
6 vasetti
Składniki
-
di albicocche denocciolate (circa 1000 g peso lordo)800 g
-
arancia preferibilmente biologica, solo la scorza½
-
limone preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco½
-
di zucchero640 g
-
di gelificante 1:135 g
-
di mandorle a lamelle50 g
Wartości odżywcze na 1 vasetto
Kalorie
535 kcal /
2271 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
122 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Fantasia di frutta
11 Przepisów
Włochy
Włochy