
Urządzenia i Akcesoria
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 Ricetta completa
Składniki
-
di latte intero210 g
-
di sciroppo di glucosio10 g
-
di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi (2-3 cm)355 g
-
di gelatina in polvere10 g
-
di panna (min. 30% di grassi) fredda380 g
-
di pasta di nocciole35 g
Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa
Kalorie
3509 kcal /
14681 kJ
Białko
44 g
Tłuszcz
282 g
Węglowodany
212 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Luca Montersino
10 Przepisów
Włochy
Włochy