![Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino) Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/513E5447-E338-438B-BB65-B3DD02ADE8AF/Derivates/2543A3C6-CB03-485D-A7A8-42D4528ACC06.jpg)
Wersje kompatybilne
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 210 g di latte intero
- 10 g di sciroppo di glucosio
- 355 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi (2-3 cm)
- 10 g di gelatina in polvere
- 380 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 35 g di pasta di nocciole
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 14681 kJ / 3509 kcal
- Białko
- 44 g
- Węglowodany
- 212 g
- Tłuszcz
- 282 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ganache al cioccolato bianco
12 godz. 20 min
Glassa di zucchero
10min
Pasta di zucchero
1 godz. 10 min
Pasta sablé al cacao
1 godz. 10 min
Macaron al cioccolato
24h
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2 Std. 20 Min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 Min
Crema al burro al cacao
10min
Torta Red velvet
3h
Ganache al cioccolato
12 godz. 20 min
Cioccolato temperato
15 Min
Cream tart
4h