Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)

Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)

5.0 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 Ricetta completa

Składniki

  • di latte intero
    210 g
  • di sciroppo di glucosio
    10 g
  • di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi (2-3 cm)
    355 g
  • di gelatina in polvere
    10 g
  • di panna (min. 30% di grassi) fredda
    380 g
  • di pasta di nocciole
    35 g

Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa

Kalorie 3509 kcal / 14681 kJ
Białko 44 g
Tłuszcz 282 g
Węglowodany 212 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...