
Urządzenia i Akcesoria
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 Ricetta completa
Składniki
-
210 g di latte intero
-
10 g di sciroppo di glucosio
-
355 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi (2-3 cm)
-
10 g di gelatina in polvere
-
380 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
-
35 g di pasta di nocciole
Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa
Kalorie
3509 kcal /
14681 kJ
Białko
44 g
Tłuszcz
282 g
Węglowodany
212 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Luca Montersino
10 Przepisów
Włochy
Włochy