
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ botte de cerfeuil frais
- ½ botte de ciboulette fraîche
- 16 radis roses avec leurs fanes
- 1 botte de cives
- 135 g d'huile d'olive
- le jus d'une orange
- le jus d'un citron jaune
- du sel
- du poivre moulu
- 1200 g d'eau
- 1 c. à soupe de bicarbonate de sodium
- 100 g de pois gourmands équeutés
- 150 g de petits pois frais écossés
- 150 g de haricots verts frais
- 200 g de brocoli, détaillé en bouquets
- 2 branches de céleri coupées en petits morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 377 kcal / 1577.5 kJ
- Białko
- 5.5 g
- Tłuszcz
- 34 g
- Węglowodany
- 15.1 g
- Błonnik
- 4.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.8 g
- Sód
- 1010.6 mg