Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 500 g de citrouille, détaillée en dés
- 40 g de sucre en poudre
- ½ gousse de vanille
- le jus de 2 oranges (150 g)
- 200 - 250 g de glaçons, à ajuster à la consistance de jus souhaitée
- Wartości odżywcze
- na 1 verre
- Kalorie
- 384 kJ / 90.5 kcal
- Białko
- 1.2 g
- Węglowodany
- 20.2 g
- Tłuszcz
- 0.2 g
- Błonnik
- 0.8 g
Alternatywne przepisy
Jus de pomme, citron, carotte et miel
10 min
Liqueur de vin chaud
20 min
Jus printanier rhubarbe et fraise
45 min
Liqueur à l'abricot
25 min
Boisson au persil
10 min
Sirop au thé glacé
30 min
Smoothie figue, poire et sarrasin au lait d'amande
5 Min
Limonade à la fraise
10 min
Dacquoise citron-fruits rouges façon poisson pané
1h 25min
Junior banane fraise
10 min
Cake chocolat-betterave
1h 15min
Jus vitaminé orange, carotte et citron
10 min