Muffins à la farine complète, œufs mollets et lard

Muffins à la farine complète, œufs mollets et lard

4.1 21 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
6 portions

Składniki

  • 6 g de levure boulangère sèche
  • 200 g de farine de blé (T110) + un peu pour le plan de travail
  • 50 g de farine de blé (T55)
  • 3 g de sel
  • 160 g de lait entier
  • 30 g de semoule de blé dur fine
  • 1 filet d'huile d'olive
  • 8 tranches de lard fumé
  • 4 œufs
  • 1 c. à soupe de vinaigre blanc
  • 20 g de beurre
  • poivre moulu
  • sel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 306 kcal / 1283 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 34 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...