Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g de biscuits à l'avoine, nappés de chocolat
- 20 g de beurre doux, et un peu pour les ramequins
- 200 g de fromage à tartiner, type Philadelphia
- 150 g de fromage blanc nature
- 1 œuf
- 80 - 90 g de sucre en poudre
- 10 g de sucre vanillé maison
- 10 g de farine de blé
- 200 g de mangue surgelée, en morceaux décongelés
- 1 - 2 c. à café de jus de citron, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1394 kJ / 333 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 0.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pannacotta exotique, épices-crevettes
2 Std. 30 Min
Tiramisu fraise rhubarbe
2h 35min
Cheesecake déstructuré aux fraises
5h 25 min
Pavlova en verrine
14h 30min
Smoothie bowl aux baies et aux mûres
10 Min
Mousse coco aux fruits de la Passion
2 godz. 40 min
Mousse citron vert-basilic
2 Std. 30 Min
Tiramisu citron vert et framboises
25 min
Cupcakes pommes et caramel
40min
Douceur mangue-Passion
15 Min
Cheesecakes en verrine
3h 5min
Tiramisu aux deux chocolats et framboises
12小时 30 分钟