Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g de biscuits à l'avoine, nappés de chocolat
- 20 g de beurre doux, et un peu pour les ramequins
- 200 g de fromage à tartiner, type Philadelphia
- 150 g de fromage blanc nature
- 1 œuf
- 80 - 90 g de sucre en poudre
- 10 g de sucre vanillé maison
- 10 g de farine de blé
- 200 g de mangue surgelée, en morceaux décongelés
- 1 - 2 c. à café de jus de citron, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1394 kJ / 333 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 0.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Eton mess à la mangue et au citron vert
15 Min
Blanc-manger aux fruits de la Passion
2h 30min
Pannacotta betterave-framboise
3sa 20 dk
Cheesecakes en verrine
3 godz. 5 min
Pannacottas aux épices
4h 30min
Mousse coco aux fruits de la Passion
2h 40min
Bavarois Passion-coco
8 Std. 10 Min
Financier à la Passion
35 min
Petites mousses Passion
3sa 20 dk
Minicheesecakes au chocolat blanc
4h 45min
Tiramisu citron vert et framboises
25 min
Douceur mangue-Passion
15 Min