
Urządzenia i Akcesoria
Zupa krem z czarnej fasoli
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porcje
Składniki
-
czarnej fasoli, z puszki z zalewą800 g
-
wody200 g
-
koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM2 łyżeczki
-
krojonych pomidorów, z puszki500 g
-
papryki wędzonej, mielonej½ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego½ - ¾ łyżeczki
-
soli (opcjonalnie)¼ łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
156 kcal /
653.2 kJ
Białko
14 g
Tłuszcz
1.6 g
Węglowodany
35 g
Błonnik
14.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

OBIAD
10 Przepisów
Polska
Polska