
Urządzenia i Akcesoria
Zupa krem z czarnej fasoli
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porcje
Składniki
-
800 g czarnej fasoli, z puszki z zalewą
-
200 g wody
-
2 łyżeczki koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
-
500 g krojonych pomidorów, z puszki
-
½ łyżeczki papryki wędzonej, mielonej
-
½ - ¾ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
¼ łyżeczki soli (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
156 kcal /
653.2 kJ
Białko
14 g
Tłuszcz
1.6 g
Węglowodany
35 g
Błonnik
14.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

OBIAD
10 Przepisów
Polska
Polska