Wersje kompatybilne
Crumble au cacao, pommes et ananas à la vanille
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de sucre roux
- 100 g de farine
- 20 g de cacao en poudre
- 150 g de beurre demi-sel
- 1 gousse de vanille, égrainée
- 200 g de pommes, détaillées en dés
- 700 g d'ananas frais, détaillé en dés
- 25 g de rhum (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1649 kJ / 394 kcal
- Białko
- 3.3 g
- Węglowodany
- 42.7 g
- Tłuszcz
- 21.2 g
- Błonnik
- 3.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crumble pommes-cerises (sans gluten et sans lactose)
50 min
Crêpes légères au cacao, poires rôties
35 min
Brownies au chocolat et à la noix de coco
1 godz. 45 min
Pannacotta coco-kiwi
3h
Blanc-manger à la banane
3h 15min
Crumble banane, coco et pain d'épices
55 min
Brownie sans beurre
1h
Crumble kiwi, poire et chocolat
1 godz. 10 min
Brownie chocolat-banane
50 min
Gâteau à la banane, au chocolat et flocons d'avoine
55 min
Gâteau sans beurre pomme et chocolat
40 min
Crumble poires-chocolat
45 min