Urządzenia i Akcesoria
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Steinpilze, getrocknet30 g
-
Vollrahm, gekühlt200 g
-
Zwiebeln halbiert80 g
-
Knoblauchzehe1
-
Olivenöl2 EL
-
Kalbsvoressen z. B. Hals, Schulter800 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Mehl1 EL
-
Wasser300 g
-
Weisswein100 g
-
Fleischbouillonwürfel (für 0,5 l)1
-
Maisstärke2 EL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portionen
Białko
44.3 g
Kalorie
2056 kJ /
494 kcal
Tłuszcz
29 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Boeuf Bourguignon
2 godz.
Bündner Gerstensuppe
1 godz. 15 min
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40 min
Stroganoff
45 min
Schweinsnierstück mit Katoffelstock
1 godz. 30 min
Schweinsfilet im Teig
1 godz. 15 min
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1 godz.
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 min
Blanquette de veau (Weisses Kalbsvoressen)
1 godz. 15 min
Züri-Gschnätzlets
50 min
Rindsvoressen
1 godz. 50 min
Rindsvoressen mit Semmelknödeln
1 godz. 30 min