Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen

Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen

4.5 124 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 Portionen

Składniki

  • Steinpilze, getrocknet
    30 g
  • Vollrahm, gekühlt
    200 g
  • Zwiebeln halbiert
    80 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Olivenöl
    2 EL
  • Kalbsvoressen z. B. Hals, Schulter
    800 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Mehl
    1 EL
  • Wasser
    300 g
  • Weisswein
    100 g
  • Fleischbouillonwürfel (für 0,5 l)
    1
  • Maisstärke
    2 EL

Wartości odżywcze na 1 Portionen

Kalorie 494 kcal / 2056 kJ
Białko 44.3 g
Tłuszcz 29 g
Węglowodany 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...