
Urządzenia i Akcesoria
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Steinpilze, getrocknet30 g
-
Vollrahm, gekühlt200 g
-
Zwiebeln halbiert80 g
-
Knoblauchzehe1
-
Olivenöl2 EL
-
Kalbsvoressen z. B. Hals, Schulter800 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Mehl1 EL
-
Wasser300 g
-
Weisswein100 g
-
Fleischbouillonwürfel (für 0,5 l)1
-
Maisstärke2 EL
Wartości odżywcze na 1 Portionen
Kalorie
494 kcal /
2056 kJ
Białko
44.3 g
Tłuszcz
29 g
Węglowodany
12 g