Avocado mit Ei und Lachstartar

Avocado mit Ei und Lachstartar

4.0 1 ocena
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
6 Portionen

Składniki

  • Eier kalt
    6
  • Wasser auf 1 l genau aufzufüllen
  • Dill, frisch Blätter abgezupft
    2 Stängel
  • Lachsfilet, frisch, ohne Haut (Sushiqualität), in Stücke geschnitten
    250 g
  • Zitronensaft frisch gepresst
    20 g
  • Olivenöl
    5 g
  • rosa Pfefferkörner
    1 TL
  • Salz
    ½ TL
  • Avocados
    3
  • Zwiebelsprossen
    30 g
  • Weissbrot getoastet
    6 Scheiben

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 459.7 mg
Białko 20.6 g
Kalorie 1491 kJ / 356.3 kcal
Tłuszcz 21.8 g
Błonnik 5.5 g
Tłuszcz nasycony 4.8 g
Węglowodany 20.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...