Urządzenia i Akcesoria
Avocado mit Ei und Lachstartar
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
6 Portionen
Składniki
-
Eier kalt6
-
Wasser auf 1 l genau aufzufüllen
-
Dill, frisch Blätter abgezupft2 Stängel
-
Lachsfilet, frisch, ohne Haut (Sushiqualität), in Stücke geschnitten250 g
-
Zitronensaft frisch gepresst20 g
-
Olivenöl5 g
-
rosa Pfefferkörner1 TL
-
Salz½ TL
-
Avocados3
-
Zwiebelsprossen30 g
-
Weissbrot getoastet6 Scheiben
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
459.7 mg
Białko
20.6 g
Kalorie
1491 kJ /
356.3 kcal
Tłuszcz
21.8 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Węglowodany
20.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Genussvolle Ostern
13 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Spaghetti al Tonno
40 min
Caramelköpfli
5 godz. 15 min
Tom Kha Gai
45 min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2 godz. 20 min
Guacamole
1 godz.
Bao-Buns aus dem Egg poacher
1 godz.
Bündner Gerstensuppe
1 godz. 15 min
Sauce béarnaise
20 min
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
2 godz. 30 min
Schnelles Bohnen-Chorizo Chilli
20 min
Zabaglione
15 min
Rindsfilet Café de Paris
1 godz. 30 min