Urządzenia i Akcesoria
Wurst-Käse-Salat
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 Portionen
Składniki
-
Peterli (20 g), Blätter abgezupft1 Bund
-
Knoblauchzehe1
-
Gruyère in Stücken (3 cm)150 g
-
Cervelats (400 g), geschält, in Stücken (3 cm)4
-
Senf10 g
-
Kräuteressig30 g
-
Rapsöl25 g
-
Naturjoghurt30 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer nach Belieben1 Prise
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portionen
Białko
31 g
Kalorie
2515 kJ /
601 kcal
Tłuszcz
53 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
En Guete, Schwiiz!
95 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Chili con Cervelat
1 Std.
Brätchügeli-Pastetli mit Erbsli und Rüebli
35 Min
Poulet-Curry-Salat
30 Min
Hörnlisalat
30 Min
French Dressing
20 Min
Älpler-Gratin
50 Min
Hörnlisalat
35 Min
Chügelipastetli
30 Min
Riz Casimir
45 Min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 Min
Chnoblibrot
15 Min
Ghackets mit Hörnli
30 Min