Urządzenia i Akcesoria
Wurst-Käse-Salat
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 Portionen
Składniki
-
Peterli (20 g), Blätter abgezupft1 Bund
-
Knoblauchzehe1
-
Gruyère in Stücken (3 cm)150 g
-
Cervelats (400 g), geschält, in Stücken (3 cm)4
-
Senf10 g
-
Kräuteressig30 g
-
Rapsöl25 g
-
Naturjoghurt30 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer nach Belieben1 Prise
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portionen
Białko
31 g
Kalorie
2515 kJ /
601 kcal
Tłuszcz
53 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
En Guete, Schwiiz!
95 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Poulet-Curry-Salat
30 min
Brätchügeli-Pastetli mit Erbsli und Rüebli
35 min
French Dressing
20 min
Älpler Magronen
45 min
Ghackets mit Hörnli
30 min
Hörnlisalat
35 min
Riz Casimir
45 min
Hörnlisalat
30 min
French Dressing
15 min
Bratwurst mit Zwiebelsauce und Ofengemüse
45 min
Älpler-Gratin
50 min
Chügelipastetli
30 min