Wurst-Käse-Salat

Wurst-Käse-Salat

4.3 114 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 Portionen

Składniki

  • Peterli (20 g), Blätter abgezupft
    1 Bund
  • Knoblauchzehe
    1
  • Gruyère in Stücken (3 cm)
    150 g
  • Cervelats (400 g), geschält, in Stücken (3 cm)
    4
  • Senf
    10 g
  • Kräuteressig
    30 g
  • Rapsöl
    25 g
  • Naturjoghurt
    30 g
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer nach Belieben
    1 Prise

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portionen

Białko 31 g
Kalorie 2515 kJ / 601 kcal
Tłuszcz 53 g
Węglowodany 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...