Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 - 2 Zweigchen Petersilie, frisch, vorsichtig gewaschen und getrocknet
- 200 g geräucherter Lachs
- 30 g Olivenöl, nativ
- 20 g Butter
- 320 g Pasta getrocknet, Sorte Linguine
- 30 g Wodka
- 30 g Vollrahm
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2002 kJ / 478 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 58 g
- Tłuszcz
- 18 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Schnelles Thai-Curry mit Poulet
40 min
Crevettencurry
35 min
Pasta mit geräuchertem Lachs und Zucchetti
35 min
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
45min
Pennette mit Safran und Crevetten
30 Min
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40 min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 min
Risotto milanese
30 Min
Crevetten Sweet and Sour
40 min
Poulet-Stroganoff
50min
Munder Safranrisotto
45min
Tortiglioni mit Salsiccia und Pilzen
35 min