Urządzenia i Akcesoria
Fleischvögel
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 Portionen
Składniki
-
Rindsplätzli à la minute, (ca. 70 -100 g pro Stück)8
-
Salz und etwas mehr zum Würzen1 TL
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen und etwas mehr zum Würzen½ TL
-
Senf mild80 g
-
Bauernspeck, in Tranchen (16 Tranchen)80 g
-
Essiggurken geviertelt2
-
Zwiebeln halbiert und 1/2 Zwiebel in Schnitzen100 g
-
Knoblauchzehe1
-
Bratbutter15 g
-
Tomatenpüree40 g
-
Weissmehl35 g
-
Wasser400 g
-
Rotwein250 g
-
Fleischbouillonwürfel (für 0,5 l)1
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
478.3 kcal /
2001.1 kJ
Białko
43.5 g
Tłuszcz
21.1 g
Węglowodany
18 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
8.6 g
Sód
2149 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Choche wiä no niä.
204 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria