Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
4 Portionen
Składniki
-
Rinderfiletsteaks (à ca. 180-200 g, 3 cm dick)4
-
Salz1 ¾ TL
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen¾ TL
-
Thymian, frisch4 Zweigchen
-
Zitronensaft30 g
-
Wasser bis zur Maximummarkierung, sodass die Beutel bedeckt sind
-
Schalotten halbiert50 g
-
Estragon, frisch Blättchen abgezupft1 - 2 Zweigchen
-
Weisswein, trocken50 g
-
Weissweinessig nach Geschmack¾ - 1 EL
-
Butter in Stücken und etwas mehr zum Braten200 g
-
Eigelbe4
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
802 kcal /
3363 kJ
Białko
48 g
Tłuszcz
67 g
Węglowodany
1 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
35 g
Sód
94 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Choche wiä no niä.
204 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria