Urządzenia i Akcesoria
Salmon and Asparagus Rice Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
Dill Sauce
-
fresh dill leaves only4 sprigs
-
sour cream200 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
pickled capers drained1 tsp
-
fine sea salt¼ tsp
Rice and Salmon
-
garlic cloves2
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
mixed peppercorns1 tsp
-
lemons thin peelings of skin only2
-
spring onions cut in pieces (3 cm)60 g
-
fresh parsley leaves and tender stems, cut in pieces30 g
-
freshly squeezed lemon juice60 g
-
ground turmeric½ tsp
-
white long grain rice250 g
-
water1150 g
-
asparagus woody ends removed, cut in pieces (3 cm)250 g
-
lemon sliced (5 mm)1
-
fresh salmon fillets, skinless680 g
-
fresh dill leaves1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
29 g
Kalorie
1885 kJ /
450 kcal
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1 godz.
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min