Salmon and Asparagus Rice Salad

Salmon and Asparagus Rice Salad

3.8 42 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions

Składniki

Dill Sauce
  • fresh dill leaves only
    4 sprigs
  • sour cream
    200 g
  • freshly squeezed lemon juice
    30 g
  • pickled capers drained
    1 tsp
  • fine sea salt
    ¼ tsp
Rice and Salmon
  • garlic cloves
    2
  • fine sea salt
    1 ½ tsp
  • mixed peppercorns
    1 tsp
  • lemons thin peelings of skin only
    2
  • spring onions cut in pieces (3 cm)
    60 g
  • fresh parsley leaves and tender stems, cut in pieces
    30 g
  • freshly squeezed lemon juice
    60 g
  • ground turmeric
    ½ tsp
  • white long grain rice
    250 g
  • water
    1150 g
  • asparagus woody ends removed, cut in pieces (3 cm)
    250 g
  • lemon sliced (5 mm)
    1
  • fresh salmon fillets, skinless
    680 g
  • fresh dill leaves
    1 Tbsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 450 kcal / 1885 kJ
Białko 29 g
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 35 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...