Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Dill Sauce
- 4 sprigs fresh dill, leaves only
- 200 g sour cream
- 30 g freshly squeezed lemon juice
- 1 tsp pickled capers, drained
- ¼ tsp fine sea salt
Rice and Salmon
- 2 garlic cloves
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 1 tsp mixed peppercorns
- 2 lemons, thin peelings of skin only
- 60 g spring onions, cut in pieces (3 cm)
- 30 g fresh parsley, leaves and tender stems, cut in pieces
- 60 g freshly squeezed lemon juice
- ½ tsp ground turmeric
- 250 g white long grain rice
- 1150 g water
- 250 g asparagus, woody ends removed, cut in pieces (3 cm)
- 1 lemon, sliced (5 mm)
- 680 g fresh salmon fillets, skinless
- 1 Tbsp fresh dill leaves
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1885 kJ / 450 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 35 g
- Tłuszcz
- 21 g
Alternatywne przepisy
Salmon Fillets with Salsa Verde
30min
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1h
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40min
Warm Turkey and Green Bean Salad
35min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35min
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55min