Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Dill Sauce
- 4 sprigs fresh dill, leaves only
- 200 g sour cream
- 30 g freshly squeezed lemon juice
- 1 tsp pickled capers, drained
- ¼ tsp fine sea salt
Rice and Salmon
- 2 garlic cloves
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 1 tsp mixed peppercorns
- 2 lemons, thin peelings of skin only
- 60 g spring onions, cut in pieces (3 cm)
- 30 g fresh parsley, leaves and tender stems, cut in pieces
- 60 g freshly squeezed lemon juice
- ½ tsp ground turmeric
- 250 g white long grain rice
- 1150 g water
- 250 g asparagus, woody ends removed, cut in pieces (3 cm)
- 1 lemon, sliced (5 mm)
- 680 g fresh salmon fillets, skinless
- 1 Tbsp fresh dill leaves
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1885 kJ / 450 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 35 g
- Tłuszcz
- 21 g
Alternatywne przepisy
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Hake and Prawn Burger
15 Min
Veracruz Fish
30 min
Wild Rice and Tuna Salad
50 min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 min
Tomato and Haddock Rice
50 min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 min