Urządzenia i Akcesoria
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil100 g
-
red wine vinegar30 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
fresh watercress200 g
-
sea bass fillets skin on (approx. 90 g each)4
-
extra virgin olive oil1 tsp
-
water500 g
-
couscous180 g
-
oranges 2 peeled, pith removed, cut in pieces (2 cm), 30 g juice and finely grated zest of ½2 ½
-
toasted pine nuts (opcjonalnie)20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
38 g
Kalorie
2525 kJ /
604 kcal
Tłuszcz
31 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45 min
Brodet (Fish stew)
1 godz. 15 min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 godz. 20 min
Warm Mediterranean Couscous Salad
30 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1 godz.
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min