Urządzenia i Akcesoria
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil100 g
-
red wine vinegar30 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
fresh watercress200 g
-
sea bass fillets skin on (approx. 90 g each)4
-
extra virgin olive oil1 tsp
-
water500 g
-
couscous180 g
-
oranges 2 peeled, pith removed, cut in pieces (2 cm), 30 g juice and finely grated zest of ½2 ½
-
toasted pine nuts (opcjonalnie)20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
38 g
Kalorie
2525 kJ /
604 kcal
Tłuszcz
31 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 min
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
45 min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min