Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Le biscuit léger aux amandes
- 70 g d'amandes émondées
- 120 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'œufs
- 3 jaunes d'œufs
- 60 g de farine de blé
La mousse aux fraises
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 400 g de fraises
- 100 g de sucre en poudre
- 350 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1607.9 kJ / 384.6 kcal
- Białko
- 7.9 g
- Węglowodany
- 38.5 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 2.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crémeux au fromage blanc sur sablé breton
6h
Bavarois pêche et fruits d'été
12 Std. 45 Min
Fraisier à la rhubarbe
24 godz.
Verano
12 Std. 45 Min
Entremets cassis et crémeux citron
5h
Bavarois à l'abricot
12h
Bavarois à la framboise sur gâteau noix et chocolat
13u. 15min
Bavarois framboise-chocolat blanc
15h 30min
Bavarois à la mangue
7h
Bavarois poire-chocolat
14h 30min
Bavarois aux fraises
6h 25min
Trianon
3 Std.