
Urządzenia i Akcesoria
Petits flans pâtissiers
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
12 portions
Składniki
-
250 g de lait
-
250 g de crème liquide 30-40% m.g.
-
170 g de sucre en poudre
-
50 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
-
5 jaunes d'œufs
-
1 bâton de cannelle
-
2 - 3 c. à café de zeste de citron râpé
-
2 pâtes feuilletées maison
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
304 kcal /
1271 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pains et pâtisseries
10 Przepisów
Francja
Francja