Schalottenconfit mit Portwein

Schalottenconfit mit Portwein

4.8 48 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
3 Gläser

Składniki

  • Schalotten
    500 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Orangenschale fein abgerieben
    1 TL
  • Portwein rot
    150 g
  • Balsamico, dunkel
    40 g
  • Piment
    ½ TL
  • Salz
    10 g
  • Pfeffer
    ½ TL
  • brauner Zucker
    150 g
  • Gelierzucker 2:1
    50 g
  • Thymianblättchen, frisch
    1 TL
  • Lorbeerblatt, getrocknet
    1

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Glas

Kalorie 405 kcal / 1698 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 82 g
Błonnik 2.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...