![Brioche zu Geflügelleber-Mousse Brioche zu Geflügelleber-Mousse](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8187abe100e3f11f9fe891216c9aee00/Derivates/60109d7f4eb14c8265f6b160b0e05d7d733e1918.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 140 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 280 g Milch
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 55 g Zucker
- 750 g Mehl
- 2 TL Salz
- 4 Eier, Größe L
- Wartości odżywcze
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 918 kJ / 219 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 1.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Focaccia Tonnata
1 godz. 30 min
Putello Tonnato
4 Std.
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2 godz. 20 min
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
2 godz.
Vitello Tonnato
48 Std.
Filet Wellington mit Maronen
1h
Marquise au chocolat
8 godz. 30 min
Risotto mit Varianten
40 min
Zabaglione
15 Min
Sauce Béarnaise
40 min
Panna Cotta mit Pfirsich
3h 15 min
Risotto alla Milanese
35min