Urządzenia i Akcesoria
Mango-Chili-Chutney zu Fisch und Geflügel
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 Portionen
Składniki
-
Mango (ca. 2 Stück), reif, in Stücken700 g
-
Knoblauchzehen3
-
Koriander abgezupft½ Bund
-
rote Chilischoten, frisch ggf. entkernt2
-
Limettenschale gerieben1 TL
-
Zucker100 g
-
Salz1 geh. TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Speisestärke10 g
-
Apfelessig100 g
-
schwarzer Sesam25 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
3 g
Kalorie
1099 kJ /
263 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
3.9 g
Węglowodany
49 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mmmhh, cremig!
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
3 godz.
Curry-Mango-Sauce zum Grillen (vegan)
10 min
Orientalisches Zwiebel-Chutney
6 godz. 30 min
Mango-Chutney
1 godz.
Mango-Avocado-Salsa
15 min
Getrüffelte Maronensuppe mit geräucherter Ente
30 min
Rhabarber-Salsa
15 min
Erdbeer-Chutney mit Grünem Pfeffer
1 godz. 5 min
Kalbsfilet mit Kräuterkruste und Selleriecreme
1 godz. 45 min
Feigen-Kirsch-Chutney
45 min
Chiliöl (辣椒油)
25 min
Feigen-Chutney
40 min