Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust

Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust

4.3 12 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
6 Portionen

Składniki

  • Gelatine
    6 Blätter
  • Wasser zum Einweichen
  • Orange unbehandelt
    1
  • weißer Spargel geschält, Enden abgeschnitten, in Stücken (2 cm)
    150 g
  • Sahne
    400 g
  • Salz
    1 TL
  • Cayenne-Pfeffer
    ½ TL
  • Orangensaft
    20 g
  • grüner Spargel Enden abgeschnitten, in Stücken (2 cm)
    150 g
  • Limettensaft
    40 g
  • Koriander
    4 Stängel
  • Cashewkerne geröstet, gesalzen
    50 g
  • Entenbrust, mit Haut geräuchert, in dünnen Scheiben
    120 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 309 kcal / 1292 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 8 g
Błonnik 1.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...