Urządzenia i Akcesoria
Gin-Lavendel-Eis
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 14 godz. 45 min
10 Portionen
Składniki
-
Zucker150 g
-
Milch620 g
-
Lavendel getrocknet (ca. 5 g)1 ½ - 2 EL
-
Eigelb4
-
Vanilleschote nur das Mark1
-
Crème fraîche320 g
-
Zitronensaft1 EL
-
Gin40 - 50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
45 mg
Białko
4 g
Kalorie
790 kJ /
189 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mmmhh, cremig!
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Mosaik-Lachs
7h 30min
Gelbe Gazpacho mit Bacon-Chips
30min
Eierlikör-Sabayon
15min
Pfirsich-Passionsfrucht-Törtchen
3h 30min
Rosmarin-Zitronen-Sauce
48h
Getrüffeltes Kartoffelpüree mit Onsen-Ei und Spinatsalat
1h 30min
Chilimousse auf Nashi-Birnen-Carpaccio
4h 35min
Kalte Gurkensuppe
15min
Basilikumeis mit Erdbeercarpaccio und süßem Pesto
7h 50min
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1h 50min
Bananen-Kokos-Suppe mit Garnelen
40min
Kokossuppe mit Garnelen
35min