Raw pineapple and turmeric cake

Raw pineapple and turmeric cake

2.8 5 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz. 20 min
12 portions

Składniki

Soaking
  • almonds (see Tips)
    100 g
  • filtered water for soaking
  • salt
    1 tsp
  • raw cashews (see Tips)
    200 g
  • pitted dates (see Tips)
    5
Cake
  • extra virgin olive oil for greasing
  • orange zest only, no white pith
    1
  • shredded coconut
    120 g
  • hemp seeds (see Tips)
    30 g
  • flaxseeds (linseeds)
    30 g
  • piece fresh ginger peeled
    3 cm
  • fresh pineapple peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)
    180 g
  • piece fresh turmeric peeled (see Tips)
    2 cm
  • carrots cut into pieces (3 cm)
    200 g
  • pure maple syrup
    150 g
  • psyllium husks
    2 tbsp
  • ground cinnamon
    1 tbsp
  • ground cardamom
    ¼ tsp
  • salt
    ¼ tsp
  • sultanas
    100 g
Topping
  • coconut oil
    2 tbsp
  • orange juice
    60 g
  • plant-based milk of choice
    1 tbsp
  • salt
    1 pinch

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 360.6 kcal / 1514.7 kJ
Białko 7.1 g
Tłuszcz 25.9 g
Węglowodany 23.3 g
Błonnik 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...