Urządzenia i Akcesoria
Yasai miso ramen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves3
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
fresh long red chilli trimmed and cut into halves1
-
extra virgin olive oil20 g
-
filtered water1100 g
-
shiro (white) miso paste20 g
-
Chinese five spice powder½ tsp
-
star anise2
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
frozen edamame beans150 g
-
Chinese broccoli cut into thin strips100 g
-
carrot cut into thin slices1
-
fresh enoki mushrooms100 g
-
bok choy cut into thin strips1 bunch
-
dried ramen noodle (see Tips)180 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices, for garnishing2
-
white sesame seeds to serve1 tbsp
-
limes cut into wedges to serve2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10 g
Kalorie
924.8 kJ /
220.2 kcal
Tłuszcz
9.6 g
Błonnik
8.8 g
Węglowodany
18.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hearty lentil chilli
50 min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1 godz. 30 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Freekeh and broad bean salad
2 godz. 30 min
Raw pumpkin and zucchini curry
25 min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Rendang curry
30 min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 min
Miso soup
30 min
Honey ginger tofu with greens
2 godz. 25 min
Soba noodle and tofu salad
35 min
Soba noodle mee goreng
40 min