Urządzenia i Akcesoria
Yasai miso ramen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves3
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
fresh long red chilli trimmed and cut into halves1
-
extra virgin olive oil20 g
-
filtered water1100 g
-
shiro (white) miso paste20 g
-
Chinese five spice powder½ tsp
-
star anise2
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
frozen edamame beans150 g
-
Chinese broccoli cut into thin strips100 g
-
carrot cut into thin slices1
-
fresh enoki mushrooms100 g
-
bok choy cut into thin strips1 bunch
-
dried ramen noodle (see Tips)180 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices, for garnishing2
-
white sesame seeds to serve1 tbsp
-
limes cut into wedges to serve2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10 g
Kalorie
924.8 kJ /
220.2 kcal
Tłuszcz
9.6 g
Błonnik
8.8 g
Węglowodany
18.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1 Std. 50 Min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 Min
Freekeh and broad bean salad
2 Std. 30 Min
Sweet and sour tempeh
50 Min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Rendang curry
30 Min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 Min
Vegetable pilaf
1 Std.
Chilli con tempeh
20 Min
Honey ginger tofu with greens
2 Std. 25 Min
Soba noodle and tofu salad
35 Min
Soba noodle mee goreng
40 Min