Urządzenia i Akcesoria
Yasai miso ramen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves3
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
fresh long red chilli trimmed and cut into halves1
-
extra virgin olive oil20 g
-
filtered water1100 g
-
shiro (white) miso paste20 g
-
Chinese five spice powder½ tsp
-
star anise2
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
frozen edamame beans150 g
-
Chinese broccoli cut into thin strips100 g
-
carrot cut into thin slices1
-
fresh enoki mushrooms100 g
-
bok choy cut into thin strips1 bunch
-
dried ramen noodle (see Tips)180 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices, for garnishing2
-
white sesame seeds to serve1 tbsp
-
limes cut into wedges to serve2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10 g
Kalorie
924.8 kJ /
220.2 kcal
Tłuszcz
9.6 g
Błonnik
8.8 g
Węglowodany
18.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2h 30min
Soba noodle mee goreng
40min
Sliders with walnut or sweet potato patties
2h 15min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Sweet and sour tempeh
50min
Rendang curry
30min
Sticky Sriracha tofu bowl
45min
Chilli con tempeh
20min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min
Honey ginger tofu with greens
2h 25min
Lentil curry (dahl)
30min
Soba noodle and tofu salad
35min