Urządzenia i Akcesoria
Soba noodle and tofu salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
Dressing
-
piece fresh ginger2 cm
-
fresh mint leaves only6 sprigs
-
fresh coriander roots and stalks (leaves reserved for garnishing)6 sprigs
-
rice wine vinegar40 g
-
pure maple syrup40 g
-
tamari40 g
-
tahini (see Tips)1 tbsp
-
extra virgin olive oil40 g
-
miso paste2 tsp
-
sesame oil2 tsp
-
extra firm tofu cut into pieces (1 cm thick x 2-3 cm length)200 g
Salad
-
water1600 g
-
frozen edamame beans200 g
-
dried soba noodles200 g
-
carrot (approx. 100 g), cut into matchsticks1
-
Lebanese cucumber (approx. 100 g), cut into halves lengthways, deseeded and thinly sliced1
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices2
-
snow peas cut into thin slices80 g
-
fresh chilli cut into thin slices1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1206.8 mg
Białko
17.7 g
Kalorie
1986.3 kJ /
472.8 kcal
Tłuszcz
20.4 g
Błonnik
11.2 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
49.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Yasai miso ramen
35 min
Sweet and sour tempeh
50 min
Rendang curry
30 min
Satay noodle salad
35 min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3 godz. 45 min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Crispy Korean tofu
1 godz. 20 min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 godz. 30 min
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15 min
Lentil bolognese
30 min
Soba noodle mee goreng
40 min