Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Dressing
- 2 cm piece fresh ginger
- 6 sprigs fresh mint, leaves only
- 6 sprigs fresh coriander, roots and stalks (leaves reserved for garnishing)
- 40 g rice wine vinegar
- 40 g pure maple syrup
- 40 g tamari
- 1 tbsp tahini (see Tips)
- 40 g extra virgin olive oil
- 2 tsp miso paste
- 2 tsp sesame oil
- 200 g extra firm tofu, cut into pieces (1 cm thick x 2-3 cm length)
Salad
- 1600 g water
- 200 g frozen edamame beans
- 200 g dried soba noodles
- 1 carrot (approx. 100 g), cut into matchsticks
- 1 Lebanese cucumber (approx. 100 g), cut into halves lengthways, deseeded and thinly sliced
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 80 g snow peas, cut into thin slices
- 1 fresh chilli, cut into thin slices
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1986.3 kJ / 472.8 kcal
- Białko
- 17.7 g
- Węglowodany
- 49.6 g
- Tłuszcz
- 20.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 12 g
- Błonnik
- 11.2 g
- Sód
- 1206.8 mg
Alternatywne przepisy
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3 godz. 45 min
Sweet and sour tempeh
50min
Honey ginger tofu with greens
2h 25min
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1h 50 min
Satay noodle salad
35min
Yasai miso ramen
35min
Soba noodle mee goreng
40 Min
Vietnamese jackfruit rice paper rolls
1h
Sticky Sriracha tofu bowl
45 min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 godz. 30 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Chilli con tempeh
20 min