Urządzenia i Akcesoria
Rendang curry
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
fresh long red chilli trimmed and cut into thirds, deseeded if preferred1
-
red onion cut into halves½
-
piece fresh ginger peeled2 ½ cm
-
garlic clove1
-
ground turmeric¼ tsp
-
coconut milk300 g
-
filtered water100 g
-
red potatoes (approx. 3 large potatoes), peeled and cut into chunks (3 cm)500 g
-
fresh kaffir lime leaves6
-
green beans trimmed and cut into halves or thirds100 g
-
carrot (approx. 100 g), cut into julienne1
-
red capsicum (approx. 100 g), cut into julienne1
-
fresh baby corn (see Tips)225 g
-
tamari gluten free (see Tips)1 tbsp
-
tamarind paste½ tsp
-
salt1 tsp
-
lime juice only1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.3 g
Kalorie
1017.5 kJ /
242.2 kcal
Tłuszcz
12.2 g
Błonnik
8.2 g
Węglowodany
21.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Potato and green pea curry
50 min
Caribbean curry
40 min
Lentil and pumpkin pot pies
1 godz. 25 min
Yasai miso ramen
35 min
Vegetable pilaf
1 godz.
Vegetable chilli
50 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Summer dahl
35 min
Lentil bolognese
30 min
Pulse and pumpkin curry
30 min
Black bean enchiladas
1 godz. 20 min
Butternut mac and cheese
45 min