Urządzenia i Akcesoria
Soba noodle mee goreng
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
cornflour2 tbsp
-
firm tofu pressed (see Tips) and cut into cubes (2.5 cm)400 - 500 g
-
tamari gluten free (see Tips)4 tbsp
-
eschalots cut into halves2
-
fresh long red chillies trimmed and cut into halves (deseeded if preferred)2 - 4
-
garlic cloves5
-
sesame oil30 g
-
coconut sugar50 g
-
curry powder1 tsp
-
filtered water1000 g
-
bok choy trimmed and cut into pieces (2-3 cm)4 bunches
-
Chinese broccoli trimmed and cut into pieces (2-3 cm)2 bunches
-
soba noodles200 g
-
coconut oil for frying2 tbsp
-
sesame seeds to serve
-
fried shallots to serve
-
lime cut into wedges, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
30.4 g
Kalorie
2787 kJ /
663.6 kcal
Tłuszcz
32.7 g
Błonnik
14.5 g
Węglowodany
55.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet potato lasagne
1 godz. 20 min
Sweet and sour tempeh
50 min
Rendang curry
30 min
Honey ginger tofu with greens
2 godz. 25 min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Crispy Korean tofu
1 godz. 20 min
Mushroom bolognaise
45 min
Lentil bolognese
30 min
Soba noodle and tofu salad
35 min
Black bean enchiladas
1 godz. 20 min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 min