Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 - 500 g firm tofu, pressed (see Tips) and cut into cubes (2.5 cm)
- 2 tbsp cornflour
- 4 tbsp tamari, gluten free (see Tips)
- 2 eschalots, cut into halves
- 2 - 4 fresh long red chillies, trimmed and cut into halves (deseeded if preferred)
- 5 garlic cloves
- 30 g sesame oil
- 50 g coconut sugar
- 1 tsp curry powder
- 1000 g filtered water
- 4 bunches bok choy, trimmed and cut into pieces (2-3 cm)
- 2 bunches Chinese broccoli, trimmed and cut into pieces (2-3 cm)
- 200 g soba noodles
- 2 tbsp coconut oil, for frying
- sesame seeds, to serve
- fried shallots, to serve
- 1 lime, cut into wedges, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2787 kJ / 663.6 kcal
- Białko
- 30.4 g
- Węglowodany
- 55.8 g
- Tłuszcz
- 32.7 g
- Błonnik
- 14.5 g
Alternatywne przepisy
Vegetarian chilli
35 min
Lentil bolognese
30min
Honey ginger tofu with greens
2h 25min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 Std. 30 Min
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1 Std. 50 Min
Pulled BBQ jackfruit
25 min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Soba noodle and tofu salad
35 min
Black bean enchiladas
1h 20min
Yasai miso ramen
35 min
Rendang curry
30min