Urządzenia i Akcesoria
Sweet and sour tempeh
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil spray
-
buckwheat groats40 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
garlic cloves5
-
tempeh cut into pieces (approx. 3-4 cm - see Tips)300 g
-
plant-based milk of choice30 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
piece fresh ginger peeled and cut into slices2 cm
-
brown onion½
-
carrot (approx. 100 g), cut into slices1
-
red capsicum (approx. 100 g), cut into pieces (2 cm)½
-
fresh baby corn (see Tips)350 g
-
fresh pineapple cut into pieces (2 cm)350 g
-
tomatoes cut into eighths3
-
snow peas100 g
-
coconut sugar2 - 3 tbsp
-
apple cider vinegar2 - 3 tbsp
-
gluten free cornflour1 tbsp
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
26.9 g
Kalorie
2942 kJ /
700.5 kcal
Tłuszcz
38.6 g
Błonnik
13.8 g
Węglowodany
55.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet potato lasagne
1 godz. 20 min
Vegan moussaka
1 godz. 50 min
Chilli con tempeh
20 min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 godz. 15 min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Vegan walnut and black bean burger
4 godz. 40 min
Breakfast sausages
1 godz. 5 min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 godz. 30 min
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1 godz. 50 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Soba noodle mee goreng
40 min