Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 spring onions/shallots (approx. 100 g), trimmed and cut into quarters
- 1 garlic clove
- ¼ tsp mustard powder
- ¼ tsp ground turmeric
- ¼ tsp ground cumin
- ¼ tsp dried thyme
- ¼ tsp salt, plus extra to serve
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to serve
- 1 tbsp olive oil
- 2 tbsp water
- 70 g red capsicum, deseeded and cut into pieces (1 cm)
- 70 g fresh sweet corn kernels (see Tips)
- 350 g firm tofu, cut into cubes (2 cm)
- 30 g fresh baby spinach leaves, cut or torn into pieces
- 6 sprigs fresh chives, cut into thin slices
- 20 g lemon juice, to taste
- 4 slices rye bread, toasted, to serve
- 1 avocado, flesh only, cut into slices, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1448 kJ / 344.8 kcal
- Białko
- 15.8 g
- Węglowodany
- 20.3 g
- Tłuszcz
- 20.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.6 g
- Błonnik
- 7.9 g
- Sód
- 325 mg
Alternatywne przepisy
Sticky Sriracha tofu bowl
45 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Mixed mushroom burgers
50 min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1h 30 min
Sweet and sour tempeh
50 min
Vegan moussaka
1 godz. 50 min
Jackfruit and mayo sandwich filling
5 Min
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1 godz. 50 min
Chilli con tempeh
20 Min
Honey ginger tofu with greens
2h 25min
Plant-based parmesan
5 Min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min