Tofu scramble

Tofu scramble

3.9 34 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • spring onions/shallots (approx. 100 g), trimmed and cut into quarters
    6
  • garlic clove
    1
  • mustard powder
    ¼ tsp
  • ground turmeric
    ¼ tsp
  • ground cumin
    ¼ tsp
  • dried thyme
    ¼ tsp
  • salt plus extra to serve
    ¼ tsp
  • ground black pepper plus extra to serve
    ¼ tsp
  • olive oil
    1 tbsp
  • water
    2 tbsp
  • red capsicum deseeded and cut into pieces (1 cm)
    70 g
  • fresh sweet corn kernels (see Tips)
    70 g
  • firm tofu cut into cubes (2 cm)
    350 g
  • fresh baby spinach leaves cut or torn into pieces
    30 g
  • fresh chives cut into thin slices
    6 sprigs
  • lemon juice to taste
    20 g
  • rye bread toasted, to serve
    4 slices
  • avocado flesh only, cut into slices, to serve
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 344.8 kcal / 1448 kJ
Białko 15.8 g
Tłuszcz 20.8 g
Węglowodany 20.3 g
Błonnik 7.9 g
Tłuszcz nasycony 2.6 g
Sód 325 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...