Urządzenia i Akcesoria
Tofu scramble
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
spring onions/shallots (approx. 100 g), trimmed and cut into quarters6
-
garlic clove1
-
mustard powder¼ tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
ground cumin¼ tsp
-
dried thyme¼ tsp
-
salt plus extra to serve¼ tsp
-
ground black pepper plus extra to serve¼ tsp
-
olive oil1 tbsp
-
water2 tbsp
-
red capsicum deseeded and cut into pieces (1 cm)70 g
-
fresh sweet corn kernels (see Tips)70 g
-
firm tofu cut into cubes (2 cm)350 g
-
fresh baby spinach leaves cut or torn into pieces30 g
-
fresh chives cut into thin slices6 sprigs
-
lemon juice to taste20 g
-
rye bread toasted, to serve4 slices
-
avocado flesh only, cut into slices, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
325 mg
Białko
15.8 g
Kalorie
1448 kJ /
344.8 kcal
Tłuszcz
20.8 g
Błonnik
7.9 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Węglowodany
20.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40 min
Sweet potato lasagne
1 godz. 20 min
Plant-based béchamel sauce
10 min
Sweet and sour tempeh
50 min
Vegan mayonnaise
15 min
Savoury tofu quiche
1 godz. 30 min
Chilli con tempeh
20 min
Honey ginger tofu with greens
2 godz. 25 min
Hearty lentil chilli
50 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Vegan walnut and black bean burger
4 godz. 40 min
Soba noodle and tofu salad
35 min