Sweetcorn and potato chowder

Sweetcorn and potato chowder

4.2 112 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • brown onion cut into quarters
    150 g
  • carrots cut into pieces (2-3 cm)
    100 g
  • yellow capsicum (approx. 150 g), deseeded and cut into pieces (2-3 cm - see Tips)
    1
  • potatoes peeled and cut into pieces (2-3 cm)
    400 g
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • caraway seeds
    1 - 2 tsp
  • fennel seeds
    1 tsp
  • filtered water
    400 g
  • plant-based milk of choice
    200 g
  • stock paste (see Tips)
    1 tbsp
  • frozen corn kernels
    300 g
  • canned butter beans rinsed and drained (approx. 240 g after draining)
    400 g
  • salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • fresh coriander leaves, for garnishing

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 250.4 kcal / 1051.9 kJ
Białko 8.8 g
Tłuszcz 7.7 g
Węglowodany 31.8 g
Błonnik 9.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...