![Sweetcorn and potato chowder Sweetcorn and potato chowder](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8F88217A-52AA-48E2-BF09-93C5B0C44B0D/Derivates/8a972b89-06a3-4cc0-a7fc-9def2bec0955.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 100 g carrots, cut into pieces (2-3 cm)
- 1 yellow capsicum (approx. 150 g), deseeded and cut into pieces (2-3 cm - see Tips)
- 400 g potatoes, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 - 2 tsp caraway seeds
- 1 tsp fennel seeds
- 400 g filtered water
- 200 g plant-based milk of choice
- 1 tbsp stock paste (see Tips)
- 300 g frozen corn kernels
- 400 g canned butter beans, rinsed and drained (approx. 240 g after draining)
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- fresh coriander leaves, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1051.9 kJ / 250.4 kcal
- Białko
- 8.8 g
- Węglowodany
- 31.8 g
- Tłuszcz
- 7.7 g
- Błonnik
- 9.2 g
Alternatywne przepisy
Potato and green pea curry
50min
Minestrone
40min
Savoury stuffed pumpkin
1 godz. 25 min
Pumpkin and tempeh bobotie
1h 5min
Sweet and sour tempeh
50min
Mediterranean vegetable bake
50min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1h
Lentil and pumpkin pot pies
1 godz. 25 min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Mushroom bolognaise
45min
Creamy tomato and basil soup
30min
Spiced lentil vegetable soup
1h 30min