Urządzenia i Akcesoria
Sweetcorn and potato chowder
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
brown onion cut into quarters150 g
-
carrots cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
yellow capsicum (approx. 150 g), deseeded and cut into pieces (2-3 cm - see Tips)1
-
potatoes peeled and cut into pieces (2-3 cm)400 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
caraway seeds1 - 2 tsp
-
fennel seeds1 tsp
-
filtered water400 g
-
plant-based milk of choice200 g
-
stock paste (see Tips)1 tbsp
-
frozen corn kernels300 g
-
canned butter beans rinsed and drained (approx. 240 g after draining)400 g
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
fresh coriander leaves, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8.8 g
Kalorie
1051.9 kJ /
250.4 kcal
Tłuszcz
7.7 g
Błonnik
9.2 g
Węglowodany
31.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hearty seven vegetable soup
30 min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 godz. 25 min
Minestrone
40 min
Tex-mex vegetable stew
1 godz. 15 min
Creamy tomato and basil soup
30 min
Leek and cheddar pudding
1 godz. 20 min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 godz. 5 min
Beetroot soup with herb dumplings
1 godz. 10 min
Avial (vegetables in yoghurt)
30 min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1 godz.
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min