![Kale, sprouts and red cabbage salad Kale, sprouts and red cabbage salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DB6BBB2D-6D54-45EB-A7C2-C2DB560C5D70/Derivates/638af97f-b7a3-4307-a9b6-6b4f2cac7c61.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Smoky tempeh
- 200 g tempeh, cut into pieces (approx. 3 cm)
- ½ tsp smoked paprika
- 1 tbsp tamari, gluten free (see Tips)
- 1 tsp pure maple syrup
- 1 tsp nutritional yeast (see Tips)
- ½ tsp liquid smoke seasoning (see Tips)
- ¼ tsp onion powder
Dressing
- 60 g extra virgin olive oil
- 30 g lemon juice
- 100 g canned chickpeas, drained
- 20 g shiro (white) miso paste
- 15 g pickled capers
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 2 garlic cloves
- 20 g filtered water
Salad
- 40 g kale, finely shredded
- ½ red cabbage
- 140 g Brussels sprouts, trimmed and cut into halves
- vegan Parmesan cheese, to serve (see Tips)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2081.4 kJ / 495.6 kcal
- Białko
- 20.6 g
- Węglowodany
- 18.4 g
- Tłuszcz
- 36.1 g
- Błonnik
- 10.2 g
Alternatywne przepisy
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
4h 25min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1 godz. 15 min
Sunflower and nori filling
3 godz. 10 min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2 Std. 50 Min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45 min
Raw cauliflower tabouli
30 min
Sweetcorn and black rice salad
1 godz.
Green quinoa breakfast bowl (Post-natal)
35 min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50hod. 15min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 min
Miso coleslaw
20 min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 Min