Urządzenia i Akcesoria
Miso corn purée with almond ricotta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Almond ricotta
-
blanched almonds (see Tips)200 g
-
filtered water plus extra for soaking160 g
-
salt1 ¼ tsp
-
nutritional yeast (see Tips)2 tsp
-
lemon juice2 tbsp
-
garlic powder1 pinch
Miso corn purée
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
eschalot cut into halves1
-
garlic clove1
-
sweet corn cobs kernels removed3 - 4
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
filtered water100 g
-
shiro (white) miso paste1 ½ tbsp
-
roasted whole red pepper strips (optional)50 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
19.4 g
Kalorie
2164.7 kJ /
515.4 kcal
Tłuszcz
33.8 g
Błonnik
13.1 g
Węglowodany
29.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan "Beefy" Burger
1 godz. 40 min
Turmeric and tequila
24 godz. 10 min
Lupini cheese
3 godz. 20 min
Refried beans
10 min
Pasta Alfredo with mushrooms
40 min
Soy goulash with dumplings
1 godz. 25 min
Basic vegetable stock
1 godz.
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1 godz. 55 min
Watermelon and salmon ceviche stack
25 min
Blue cheese tofu dressing
5 min
Watermelon gazpacho with jalapeño oil
1 godz. 20 min
Oysters Mignonette
5 min