Urządzenia i Akcesoria
Miso corn purée with almond ricotta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Almond ricotta
-
blanched almonds (see Tips)200 g
-
filtered water plus extra for soaking160 g
-
salt1 ¼ tsp
-
nutritional yeast (see Tips)2 tsp
-
lemon juice2 tbsp
-
garlic powder1 pinch
Miso corn purée
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
eschalot cut into halves1
-
garlic clove1
-
sweet corn cobs kernels removed3 - 4
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
filtered water100 g
-
shiro (white) miso paste1 ½ tbsp
-
roasted whole red pepper strips (optional)50 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
19.4 g
Kalorie
2164.7 kJ /
515.4 kcal
Tłuszcz
33.8 g
Błonnik
13.1 g
Węglowodany
29.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Miso dressing
5 min
Heirloom tomato and zucchini lasagna (Matthew Kenney)
4 godz. 20 min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 godz. 35 min
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
26 godz. 50 min
Rice crackers
55 min
Quinoa crumbed fish with slaw
2 godz.
Prawn okonomiyaki (Diabetes)
55 min
Miso salmon broth
40 min
Honey ginger tofu with greens
2 godz. 25 min
Fattoush with grilled haloumi
5 godz.
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 godz. 30 min
Miso coleslaw
20 min