Urządzenia i Akcesoria
Zucchini bites with charred tomato dressing
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 50 min
8 portions
Składniki
Charred tomato dressing
-
Roma tomatoes (ripe), cut into halves150 g
-
garlic cloves unpeeled2
-
eschalot (approx. 40 g)1
-
extra virgin olive oil50 g
-
tarragon vinegar (see Tips)10 g
-
salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Zucchini bites
-
extra virgin olive oil for brushing
-
zucchinis trimmed and cut into 24 long thin slices (approx. 3 mm thickness - see Tips)3 - 4
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
fresh chives cut into pieces4 sprigs
-
fresh basil leaves only, plus an extra 24 whole leaves (approx. 1-2 bunches)4 sprigs
-
cream cheese softened250 g
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 8 portions
Sód
1942.8 mg
Białko
32.2 g
Kalorie
8033.2 kJ /
1912.6 kcal
Tłuszcz
188.5 g
Błonnik
15.7 g
Tłuszcz nasycony
70.8 g
Węglowodany
20.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork and chicken terrine
3 godz. 20 min
Broccoli and blue cheese soup
25 min
Pecan, apple and carrot pudding
1 godz.
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min
Cheat's cauliflower fried rice
35 min
Mushroom quinoa tartlets with truffle oil
1 godz. 35 min
Steamed pears with chocolate cardamom sauce
40 min
Thai-style prawn broth with spicy apples
1 godz. 15 min
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50 min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 godz. 10 min
Prosciutto and sun-dried tomato muffins
40 min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 min