Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Charred tomato dressing
- 150 g Roma tomatoes (ripe), cut into halves
- 2 garlic cloves, unpeeled
- 1 eschalot (approx. 40 g)
- 50 g extra virgin olive oil
- 10 g tarragon vinegar (see Tips)
- ¼ - ½ tsp salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper
Zucchini bites
- extra virgin olive oil, for brushing
- 3 - 4 zucchinis, trimmed and cut into 24 long thin slices (approx. 3 mm thickness - see Tips)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 4 sprigs fresh chives, cut into pieces
- 4 sprigs fresh basil, leaves only, plus an extra 24 whole leaves (approx. 1-2 bunches)
- 250 g cream cheese, softened
- ¼ tsp salt
- ground black pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 8 portions
- Kalorie
- 8033.2 kJ / 1912.6 kcal
- Białko
- 32.2 g
- Węglowodany
- 20.7 g
- Tłuszcz
- 188.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 70.8 g
- Błonnik
- 15.7 g
- Sód
- 1942.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brussels sprouts with lime crumb
20 min
Eggplant involtini with risotto
1h 55min
Seared tuna on chilli bean mash
35 Min
Saffron and cardamom poached pears
40 min
Middle Eastern planked salmon
1 Std. 40 Min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1j 30 menit
Rosemary and bacon stuffed onions
1h 50min
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2 Std. 50 Min
No-roll cheesy broccoli quiche
1j 25 menit
Melanzane parmigiana
2j 5 menit
Semolina gnocchi with asparagus
1 Std. 15 Min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1j