![Pumpkin, cauliflower and romanesco soup Pumpkin, cauliflower and romanesco soup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0e7acbd6-2c81-4364-a38c-0913e9e39e9c/Derivates/26953d92-9241-4b26-8946-2c14794d8b2f.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g Parmesan cheese
- 30 g celery stalks, cut into pieces
- 50 g onion, cut into pieces
- 30 g carrot, peeled and cut into pieces (2 cm)
-
2
leaves fresh sage, washed and dried
lub 1 tsp dried sage leaves - 30 g extra virgin olive oil, plus extra for serving
- 250 g pumpkin flesh, cut into pieces (1 cm)
- 250 g cauliflower, in florets
- 250 g romanesco cauliflower, in florets
- 1000 g water
-
1
tbsp vegetable stock paste, homemade
lub 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 100 g dried soup pasta, e.g. risoni pasta
- 1 pinch fine salt (opcjonalnie)
- 1 tbsp fresh parsley, chopped
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 639 kJ / 153 kcal
- Białko
- 5.6 g
- Węglowodany
- 17.7 g
- Tłuszcz
- 6.6 g
- Błonnik
- 4.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lentil and chorizo stew
3hod. 45min
Tuna stew with potatoes
40 min
Spiced Vegan Pumpkin Cauliflower Soup
30 Min
Black-eyed bean stew with baby squid
5h 15min
Tofu stew
30 Min
Cream of chard soup
35 min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 min
Smooth fennel and carrot soup
40 min
Pecan, apple and carrot pudding
1 Std.
Broccoli soup with sage oil
30 Min
Warm cabbage dish
15min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 Min