Urządzenia i Akcesoria
Chicken in peach sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
onions cut into halves (approx. 2 onions)120 g
-
vegetable oil20 g
-
chicken breast fillets cut into bite-sized pieces500 g
-
water440 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tbsp
-
curry powder mild3 - 4 tsp
-
canned peaches (weight before draining)800 g
-
starch15 g
-
cream100 g
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper¼ tsp
-
hot paprika powder¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
32 g
Kalorie
1628 kJ /
389 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
3.3 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Pesto Tagliatelle
1 godz. 5 min
Salmon with Vegetable Sauce
25 min
Mai Tai
10 min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 godz. 5 min
Sicilian Shrimp Salad
30 min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 godz.
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50 min
Beef chili with lemon feta
45 min
Beef Stew with Cauliflower Mash
2 godz.
Creamy mustard chicken stew
40 min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1 godz.
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1 godz.