Urządzenia i Akcesoria
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portion
Składniki
-
zucchini (approx. 3 med), ends trimmed in a circular shape to fit the blade width450 g
-
porcini mushroom, dried15 g
-
water510 g
-
mushroom, fresh (ie. cremini, maitake, button, shitake), sliced570 g
-
garlic cloves3 - 5
-
shallot halved30 g
-
salt1 tsp
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
extra virgin olive oil30 g
-
red wine or Marsala wine30 g
-
Parmesan cheese, grated to serve (see Tip)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
621.3 mg
Białko
6.4 g
Kalorie
733.3 kJ /
175.3 kcal
Tłuszcz
11.3 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
13.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Spiralize Your Life
21 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Creamy Feta Dip
5 min
Breakfast Scones
30 min
Express Strawberries Dessert
5 min
Thai watermelon salad
50 min
Date and oat milk
20 min
Spiralized Carrot and Apple Salad with Feta Cheese and Nuts
15 min
Gluten Free Vegan Spiralized Vegetable Pizza
45 min
Demo Recipe 1 - Lemonade
5 min
Spicy Zucchini Noodles
10 min
CA Digital Flipbook #2 (Sensor)
2 godz.
Vegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
5 min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min