Urządzenia i Akcesoria
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portion
Składniki
-
zucchini (approx. 3 med), ends trimmed in a circular shape to fit the blade width450 g
-
porcini mushroom, dried15 g
-
water510 g
-
mushroom, fresh (ie. cremini, maitake, button, shitake), sliced570 g
-
garlic cloves3 - 5
-
shallot halved30 g
-
salt1 tsp
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
extra virgin olive oil30 g
-
red wine or Marsala wine30 g
-
Parmesan cheese, grated to serve (see Tip)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
621.3 mg
Białko
6.4 g
Kalorie
733.3 kJ /
175.3 kcal
Tłuszcz
11.3 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
13.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Spiralize Your Life
21 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Strawberry, Lime and Mint Cordial
50 min
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1 godz.
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Menu: Broccoli and Gorgonzola Soup, Salmon with Vegetables and Dill Sauce
1 godz. 45 min
Cold and Flu Tea Bombs
6 godz. 25 min
Spiralized Vegetable Tarte Flambée with Halloumi
1 godz. 10 min
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM5)
40 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM5)
10 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM7)
45 min
Shakshuka in the Varoma
30 min
Ground Beef Taco Filling
25 min
Turmeric, Ginger and Black Pepper Detox Shot
3 godz. 10 min