Urządzenia i Akcesoria
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portion
Składniki
-
zucchini (approx. 3 med), ends trimmed in a circular shape to fit the blade width450 g
-
porcini mushroom, dried15 g
-
water510 g
-
mushroom, fresh (ie. cremini, maitake, button, shitake), sliced570 g
-
garlic cloves3 - 5
-
shallot halved30 g
-
salt1 tsp
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
extra virgin olive oil30 g
-
red wine or Marsala wine30 g
-
Parmesan cheese, grated to serve (see Tip)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
621.3 mg
Białko
6.4 g
Kalorie
733.3 kJ /
175.3 kcal
Tłuszcz
11.3 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
13.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Spiralize Your Life
21 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Pico de Gallo
5 Min
Thai Volcano Spare Ribs
2 Std.
Menu: Rice with Peppers and Prawns; Fruit Salad Papillote with Ice Cream
40 Min
Peeled Garlic
5 Min
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Spirals
40 Min
U.S. Digital Flipbook #2
2 Std.
U.S. Digital Flipbook #1
1 Std. 35 Min
Lasagna Bolognese
3 Std.
Mussels Mariniere
25 Min
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
1 Std. 15 Min
Lafun (Amala)
10 Min