![Wonton soup (vegetarian) Wonton soup (vegetarian)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E31CA89D-C9A4-479B-9464-8453C191ABB2/Derivates/f314dd0e-ad32-4c9a-9cd1-2637d9547f15.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Wontons (vegetarian)
- 10 g olive oil, plus extra for greasing
- 80 g broccolini (approx. 3 stems), trimmed and cut into pieces (3-4 cm)
- 100 g white cabbage, cut into pieces (4 cm)
- 150 g fresh Swiss brown mushrooms, or fresh shiitake mushrooms, caps only, cut into halves or quarters
- 15 g sesame oil
- 100 g firm tofu, pressed and cut into pieces (3 cm - see Tips)
- ½ tsp white pepper
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp sugar
Broth
- 2 tsp sugar
- 20 g Shaoxing wine
- 50 g Vegetable stock paste (see Tips)
- 1500 g water
- 24 wonton wrappers (1 packet)
- 5 cm piece fresh ginger, peeled and cut into julienne
- 6 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 15 g soy sauce
- 1 bunch bok choy, roughly chopped
- ½ bunch fresh coriander, leaves only, for garnishing
- red chilli oil, for garnishing (optional - see Tips)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1810 kJ / 431 kcal
- Białko
- 17.2 g
- Węglowodany
- 47.7 g
- Tłuszcz
- 17.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.2 g
- Błonnik
- 5.6 g
- Sód
- 10306.3 mg
Alternatywne przepisy
Soba noodle mee goreng
40 min
Vegetarian sausage rolls
40 min
Palak paneer
45min
Pizza bianca
40 min
Sticky Sriracha tofu bowl
45min
Buddha bowl with lentil falafel and pomegranate
24 godz. 50 min
Rendang curry
30 min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5óra 40p
Wonton soup (pork)
45min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3h 45min
Lentil bolognese
30 min