Urządzenia i Akcesoria
Wonton soup (vegetarian)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Wontons (vegetarian)
-
olive oil plus extra for greasing10 g
-
broccolini (approx. 3 stems), trimmed and cut into pieces (3-4 cm)80 g
-
white cabbage cut into pieces (4 cm)100 g
-
fresh Swiss brown mushrooms or fresh shiitake mushrooms, caps only, cut into halves or quarters150 g
-
sesame oil15 g
-
firm tofu pressed and cut into pieces (3 cm - see Tips)100 g
-
white pepper½ tsp
-
sea salt1 tsp
-
sugar1 tsp
Broth
-
sugar2 tsp
-
Shaoxing wine20 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)50 g
-
water1500 g
-
wonton wrappers (1 packet)24
-
piece fresh ginger peeled and cut into julienne5 cm
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices6
-
soy sauce15 g
-
bok choy roughly chopped1 bunch
-
fresh coriander leaves only, for garnishing½ bunch
-
red chilli oil for garnishing (optional - see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
10306.3 mg
Białko
17.2 g
Kalorie
1810 kJ /
431 kcal
Tłuszcz
17.8 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Węglowodany
47.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15 min
15-minute noodles
15 min
Wonton soup (pork)
45 min
Kimchi non-fried rice
1 godz.
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Mediterranean capsicums
2 godz.
Pulse and pumpkin curry
30 min
Soba noodle mee goreng
40 min
Vietnamese jackfruit rice paper rolls
1 godz.
Wonton soup
1 godz.
Soba noodle and tofu salad
35 min