Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Herb butter
- 1 lemon, zested and juiced (approx. 20 g juice)
- ½ bunch fresh coriander, leaves only
- 10 g fresh chives, cut into thirds
- ½ bunch fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 pinch ground nutmeg
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 100 g unsalted butter
- 2500 - 2800 g whole chicken
Stuffed chicken and rice
- 2 garlic cloves
- 80 g eschalots, cut into quarters
- 100 g bacon, cut into pieces (approx. 1 cm)
- 150 g fresh brown mushrooms, cut into quarters
- 150 g fresh portobello mushrooms, cut into quarters
- 150 g frozen spinach
- 300 g basmati rice
- 800 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 20 g soy sauce
- 1 tsp dried thyme
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 50 g dry Marsala wine
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4955.9 kJ / 1180 kcal
- Białko
- 123.5 g
- Węglowodany
- 42.4 g
- Tłuszcz
- 54.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 20.6 g
- Błonnik
- 8.2 g
- Sód
- 2929 mg
Alternatywne przepisy
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Tandoori chicken
1sa 35 dk
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
2h 30 min
Chorizo meatballs and potato stew
40 min
Creamy turkey stew (TM6)
3 godz. 50 min
Hash browns with chive cottage cheese
1h 15 min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10 min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1h 25 min
Quick prawn stir-fry
20min
Stuffed tomatoes
50 min
Lamb and feta meatballs
30 min