Urządzenia i Akcesoria
Dukkah eggs with asparagus and feta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
-
pistachios50 g
-
sesame seeds20 g
-
coriander seeds1 tbsp
-
cumin seeds2 tbsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
Danish feta cut into pieces100 g
-
milk of choice30 g
-
water500 g
-
eggs chilled4
-
green asparagus ends trimmed1 - 2 bunches
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling (optional)1 tbsp
-
gluten free bread toasted, to serve2 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1285.4 mg
Białko
36.8 g
Kalorie
3233.5 kJ /
769.5 kcal
Tłuszcz
59.1 g
Błonnik
8.2 g
Tłuszcz nasycony
13.9 g
Węglowodany
20.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pink scramble
15 min
Salmon, asparagus and potato salad
40 min
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
30 min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30 min
Apples with cider sabayon sauce
40 min
Coconut rice pudding with fresh mango
25 min
Mixed seed and nut spread
5 min
Hunters' stew
1 godz.
Gluten free breakfast cereal clusters
1 godz. 15 min
Zucchini tortillas with falafel
25 godz. 30 min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1 godz. 5 min
Smoky Mexican bean soup
35 min