Dukkah eggs with asparagus and feta

Dukkah eggs with asparagus and feta

4.3 9 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 portions

Składniki

  • pistachios
    50 g
  • sesame seeds
    20 g
  • coriander seeds
    1 tbsp
  • cumin seeds
    2 tbsp
  • salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • Danish feta cut into pieces
    100 g
  • milk of choice
    30 g
  • water
    500 g
  • eggs chilled
    4
  • green asparagus ends trimmed
    1 - 2 bunches
  • extra virgin olive oil plus extra for drizzling (optional)
    1 tbsp
  • gluten free bread toasted, to serve
    2 slices

Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1285.4 mg
Białko 36.8 g
Kalorie 3233.5 kJ / 769.5 kcal
Tłuszcz 59.1 g
Błonnik 8.2 g
Tłuszcz nasycony 13.9 g
Węglowodany 20.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...