Urządzenia i Akcesoria
Tabbouleh-stuffed Peppers
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 pieces
Składniki
-
bulgur wheat (see tip)70 g
-
water boiling120 g
-
mixed peppers4
-
spring onions (approx. 35 g), cut in pieces (2 cm)2
-
fresh mint leaves10 g
-
fresh flat-leaf parsley cut in pieces (2 cm)120 g
-
ripe tomatoes quartered, deseeded200 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
lemon finely grated zest and 30 g juice1
-
baharat spice mix (opcjonalnie) (see tip)1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
cucumber diced (5 mm)100 g
-
pomegranate seeds (opcjonalnie)80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
5 g
Kalorie
1073 kJ /
258 kcal
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Black Bean and Sun-dried Tomato Dip
30 min
Mushroom and Autumn Vegetable Bruschetta
24 godz.
Aubergine Bhurta
30 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Artichoke And Tofu Dip
5 min
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
2 godz. 35 min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 godz.
Chickpea Pancakes
20 min
Pudla with Spinach and Paneer
1 godz.
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.
Caramelised Onion and Goat's Cheese Tarts
1 godz. 5 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min