Urządzenia i Akcesoria
Tabbouleh-stuffed Peppers
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 pieces
Składniki
-
bulgur wheat (see tip)70 g
-
water boiling120 g
-
mixed peppers4
-
spring onions (approx. 35 g), cut in pieces (2 cm)2
-
fresh mint leaves10 g
-
fresh flat-leaf parsley cut in pieces (2 cm)120 g
-
ripe tomatoes quartered, deseeded200 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
lemon finely grated zest and 30 g juice1
-
baharat spice mix (opcjonalnie) (see tip)1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
cucumber diced (5 mm)100 g
-
pomegranate seeds (opcjonalnie)80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
5 g
Kalorie
1073 kJ /
258 kcal
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mint Courgettes
30 min
Tabbouleh
2 godz. 15 min
Houmous
13 godz. 30 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 min
Apricot, Hazelnut and Feta Couscous with Mixed Vegetables
1 godz. 15 min
Quinoa Salad with Butternut Squash, Spinach and Pomegranate
45 min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1 godz. 15 min
Guacamole
5 min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.