Urządzenia i Akcesoria
Tabbouleh-stuffed Peppers
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 pieces
Składniki
-
bulgur wheat (see tip)70 g
-
water boiling120 g
-
mixed peppers4
-
spring onions (approx. 35 g), cut in pieces (2 cm)2
-
fresh mint leaves10 g
-
fresh flat-leaf parsley cut in pieces (2 cm)120 g
-
ripe tomatoes quartered, deseeded200 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
lemon finely grated zest and 30 g juice1
-
baharat spice mix (opcjonalnie) (see tip)1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
cucumber diced (5 mm)100 g
-
pomegranate seeds (opcjonalnie)80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
5 g
Kalorie
1073 kJ /
258 kcal
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
1 Std.
Houmous
13 Std. 30 Min
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1 Std. 20 Min
Leftover Curry
1 Std. 10 Min
Guacamole
5 Min
Supreme Plant Poke Bowl
1 Std. 10 Min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13 Std. 25 Min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 Std.
Quinoa Salad with Butternut Squash, Spinach and Pomegranate
45 Min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 Std. 10 Min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Prawn Tempura Rolls
2 Std. 40 Min